top of page
Пошук
Фото автораCoffee Online

ЯК правильно відкрити пакування?

Оновлено: 3 черв. 2022 р.

Кисень та сонячне світло згубні для кавових зерен - - лише за кілька днів контакту з ними зерна втрачають до половини свого смаку та аромату.

Тому, аби ваша кава була смачною якнайдовше, рекомендуємо зберігати зерна в оригінальному пакуванні:

  • Непрозорий пакет з металізованим внутрішнім шаром відмінно зберігає смак та аромат кави.

  • Багаторазовий zip-замок щільно закриває пакет та запобігає проникненню сторонніх запахів.

  • Для першого відкриття є зручне "вушко"

  • Клапан дегазації працює випускає вуглекислий газ і не пропускає кисень всередину.

Завдяки формі, пакет не перекидається, виглядає презентабельно вдома чи в офісі та не потребує пересипання в інші місткості.


Тож, як правильно його відкрити? Дивіться коротку відеоінструкцію.

Кава в зернах | Coffee Online

  • -10% на перше замовлення

  • 17 сортів арабіки та сумішей

  • Доставимо завтра

  • Безкоштовна доставка від 500 грн по Україні

  • Є зразки ⠀

Замовляйте тут >>> coffee-online.com.ua

37 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page